Vi laver også
arrangementer med UV-jagt
Oplevelser og læring for livet…
Oplevelser og læring for livet…
Thomas Devine, Kok og medarrangør af HUNT COOK EAT (HCE), har over 17 års erfaring med undervandsjagt og har, efter flere forespørgsler, sammenstrikket et 2 dages DIVE COOK EAT UV-jagt arrangement.
DIVE COOK EAT bliver afholdt efter fuldstændig samme koncept som vores populære HCE arrangementer, bare med undervandsjagt i stedet for almindelig jagt.
Vi laver, til arrangementet, vores lækre HCE camp om til den fedeste dykkercamp, som kommer til at summe af liv, bålmad i lange baner og våddragter på tørrestativer.
Som deltager får du en weekend, hvor du sammen med andre uv jægere kommer ud at jage de gængse arter; pighvar, torsk og havørred mfl. på udvalgte spots.
Du kommer til at samle spiselige ting fra havet såsom muslinger og tang og du skal på rov i skoven efter lækre svampe og spiselige planter.
Og sidst, men ikke mindst, kommer du til at lave lækker gourmetmad af det, du har skudt og samlet i bedste Masterchef-stil sammen med de andre deltagere.
Alt sammen selvfølgelig under kyndig vejledning af vores topengagerede team.
Gode lokationer og professionel planlægning i et afslappet miljø er, som på vores almindelige HCE arrangementer, det, du kan forvente, når du deltager i et DIVE COOK EAT arrangement.
Det er pt ikke muligt at tilmelde sig et DCE arrangement. men send os en mail HER hvis du gerne vil have besked om nye arrangementer
Man kan deltage både som undervandsjæger og som ikke jagende deltager. Hvis man deltager som undervandsjæger skal man selv have sit dykkergrej, harpun osv. med
Hvis man deltager som “ikke jagende” vil man stadig være en lige så stor del af gruppen, det sociale, sankningen og madlavningen osv. men kommer bare ikke ud på undervandsjagt. Dette kan være en rigtig god løsning for dem der ønsker at få en oplevelse sammen med en jagende ven eller familie medlem eller for folk der ønsker at tage hul på undervands jagtens forunderlige verden, men som endnu ikke har eget grej og knowhow.
Undervandsjæger: 3495kr Ikke undervandsjæger 2995kr
FREDAG: Ankomst kl 12-13.30
Et DIVE COOK EAT arrangement starter med at du ankommer til dykker-campen i løbet af 1. dagen og bliver indlogeret.
Du vælger selv, allerede i tilmeldingsformularen, om du vil indlogeres i et af vores fine safaritelte, i et værelse i jagthytten eller om du selv vil tage telt med – valget er dit.
Frokost kl 14.00
Arrangementet starter med en lækker frokost, hvor deltagere og instruktører bliver introduceret for hinanden og for hvad der skal ske de næste par dage
Deltagerne deles op i mindre hold, men du kommer selvfølgelig til at være sammen med dem, du evt måtte være tilmeldt sammen med.
Hver hold får præsenteret deres ”taberdyr” som de skal lave mad af, hvis ikke de lykkedes i at få fisk nok med hjem til campen.
Der er forøvrigt FULD FORPLEJNING under hele arrangementet i form af lækre retter af fisk og vildt, lavet over bål.
Første dyk.
Holdene bliver kørt til en af vores beachcamps, hvor der vil være dykkerguider i vandet og på paddleboards. Alle vores beachcamps er placeret ud til gode dykkerspots og der vil være et velassorteret udvalg af kølige drikke og snacks, samt kølebokse til jeres fangster
Efter første dyk
Når vi kommer tilbage til lejren, vil der være tid til at rense grej, hænge det til tørre og få varmt tøj på inden aftensmaden serveres. Der vil også være tid til at ordne fisk og få dem på køl.
Aftensmad og bålhygge
Aftenen bliver ren lejrhygge med aftensmad lavet over åben ild, hygge rundt om bålet og løgnhistorier fra dagens dyk. Kokken laver mad denne aften.
LØRDAG:
Solopgang Til de morgenfriske er der her mulighed for et morgendyk inden morgenmaden serveres.
Morgenmad
Vi starter med kokkens morgenmad lavet over bål.
2. dyk
Vi pakker dykkerudstyret og begiver os mod nye jagtmarker. Såfremt vejret tillader det, skal vi ud med ripboat og dykke i Langelandsbæltet. Her vil der naturligvis være guider med til at sørge for det sikkerhedsmæssige.
Senere på dagen rykker vi ind på en ny strand, hvor der serveres en lækker frokost og nuppes et dyk til, hvor der skal samles muslinger i havbunden.
Sankning fra naturens skatkammer
Hjemvendt fra 2. dyk tager vi i skoven og indsamler spiselige svampe og planter mm. -et tilskud til madlavningen direkte fra naturen… bedre bliver det ikke!
Show & tell Vi kigger på de fisk, der er fanget, samt andre sjove fisk kokken har købt hjem. De bliver ordnet og der forklares og fortælles.
Madlavning
Deltagerne laver mad i hold. Vores kok Thomas Devine har råvarer, opskrifter osv. klar og man kan godt forberede sig på at få en på opleveren. Maden laves over bål i ægte nak og æd stil.
Vi har fuldt udstyret udendørskøkken til hvert hold med langbål, riste, hængegryder og hele molevitten klar, så alle kan lave mad samtidig. Dette er ikke et hvilket som helst madarrangement… det er en topprofessionel opsætning og kulinarisk oplevelse.
Det store feast
Deltagerne præsenterer deres retter og der smovses til den lyse morgen i skæret fra ulmende bål.
SØNDAG
Morgenmad. Det sidste mad-trylleri fra kokken.
Afslutning (ca kl 9)
Feedback og afrunding imens den sidste kaffetår drikkes. Fri hjemkørsel når man har lyst.
Samtidig med tilmelding skal der overføres et depositum på 500kr. Restbeløbet skal overføres senest 1. juni Se overførsels info under tilmeldingsformularen.
Du er velkommen til at kontakte mig på 20124449 eller skrive mig en mail HER, hvis du har spørgsmål.
Det er pt ikke muligt at tilmelde sig et DCE arrangement. men send os en mail HER hvis du gerne vil have besked om nye arrangementer
Samtidig med tilmelding skal der overføres et depositum på 500kr.
Restbeløbet skal overføres senest 1. juni.
Hvis du tilmelder dig efter 1. juni, skal det fulde beløb overføres samtidig med tilmelding
Mobilepay:
768034
Eller bank:
reg. nr. 6520
konto nr. 2692340
Skriv venligst navn og tlf. på den person der skal tilmeldes og gerne også “dyk & pløk” samt arrangements nr. eller dato, under ”meddelelse til modtager” på selve betalingen.
Du modtager først en endelig bekræftelse på din tilmelding, når din betaling er registreret.
Vi tjekker overførsler ca. 1 gang om ugen så der kan godt gå lidt tid inden du modtager bekræftelse på din betaling og plads.
Vi har et max antal deltagere vi vil tage pr arrangement og vi oplever utrolig stor interesse om disse arrangementer og kan derfor ikke garantere at der vil være pladser tilbage, hvis du venter til sidste øjeblik, med at tilmelde dig 😉
Du er velkommen til at tilmelde en anden person og få tilsendt et gavekort til vedkomne. Skriv vedkomnes info i rubrikfelterne med undtagelse af mailadressen der skal være din. Vi vil så udelukkende kontakte dig indtil gavekortet er leveret til vedkommende.
Thomas Devine, Kok og medarrangør af HUNT COOK EAT (HCE), har over 17 års erfaring med undervandsjagt og har, efter flere forespørgsler, sammenstrikket et 2 dages DIVE COOK EAT arrangement.
DIVE COOK EAT bliver afholdt efter fuldstændig samme koncept som vores populære HCE arrangementer, bare med undervandsjagt i stedet for almindelig jagt.
Vi laver, til arrangementet, vores lækre HCE camp om til den fedeste dykkercamp, som kommer til at summe af liv, bålmad i lange baner og våddragter på tørrestativer.
Som deltager får du en weekend, hvor du sammen med andre uv jægere kommer ud at jage de gængse arter; pighvar, torsk og havørred mfl. på udvalgte spots.
Du kommer til at samle spiselige ting fra havet såsom muslinger og tang og du skal på rov i skoven efter lækre svampe og spiselige planter.
Og sidst, men ikke mindst, kommer du til at lave lækker gourmetmad af det, du har skudt og samlet i bedste Masterchef-stil sammen med de andre deltagere.
Alt sammen selvfølgelig under kyndig vejledning af vores topengagerede team.
Gode lokationer og professionel planlægning i et afslappet miljø er, som på vores almindelige HCE arrangementer, det, du kan forvente, når du deltager i et DIVE COOK EAT arrangement.
I år 2022, har vi kun 1 arrangement, og et begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig hvis du vil være sikker på en plads. Tilmelding er efter “først til mølle princippet”
Det er pt ikke muligt at tilmelde sig et DIVE COOK EAT arrangement. Men send os en mail HER hvis du gerne vil på vores mailliste.
Man kan deltage både som undervandsjæger og som ikke jagende deltager. Hvis man deltager som undervandsjæger skal man selv have sit dykkergrej, harpun osv. med
Hvis man deltager som “ikke jagende” vil man stadig være en lige så stor del af gruppen, det sociale, sankningen og madlavningen osv. men kommer bare ikke ud på undervandsjagt. Dette kan være en rigtig god løsning for dem der ønsker at få en oplevelse sammen med en jagende ven eller familie medlem eller for folk der ønsker at tage hul på undervands jagtens forunderlige verden, men som endnu ikke har eget grej og knowhow.
Undervandsjæger: 3495kr Ikke undervandsjæger 2995kr
FREDAG: Ankomst kl 12-13.30
Et DIVE COOK EAT arrangement starter med at du ankommer til dykker-campen i løbet af 1. dagen og bliver indlogeret.
Du vælger selv, allerede i tilmeldingsformularen, om du vil indlogeres i et af vores fine safaritelte, i et værelse i jagthytten eller om du selv vil tage telt med – valget er dit.
Frokost kl 14.00
Arrangementet starter med en lækker frokost, hvor deltagere og instruktører bliver introduceret for hinanden og for hvad der skal ske de næste par dage
Deltagerne deles op i mindre hold, men du kommer selvfølgelig til at være sammen med dem, du evt måtte være tilmeldt sammen med.
Hver hold får præsenteret deres ”taberdyr” som de skal lave mad af, hvis ikke de lykkedes i at få fisk nok med hjem til campen.
Der er forøvrigt FULD FORPLEJNING under hele arrangementet i form af lækre retter af fisk og vildt, lavet over bål.
Første dyk.
Holdene bliver kørt til en af vores beachcamps, hvor der vil være dykkerguider i vandet og på paddleboards. Alle vores beachcamps er placeret ud til gode dykkerspots og der vil være et velassorteret udvalg af kølige drikke og snacks, samt kølebokse til jeres fangster
Efter første dyk
Når vi kommer tilbage til lejren, vil der være tid til at rense grej, hænge det til tørre og få varmt tøj på inden aftensmaden serveres. Der vil også være tid til at ordne fisk og få dem på køl.
Aftensmad og bålhygge
Aftenen bliver ren lejrhygge med aftensmad lavet over åben ild, hygge rundt om bålet og løgnhistorier fra dagens dyk. Kokken laver mad denne aften.
LØRDAG:
Solopgang Til de morgenfriske er der her mulighed for et morgendyk inden morgenmaden serveres.
Morgenmad
Vi starter med kokkens morgenmad lavet over bål.
2. dyk
Vi pakker dykkerudstyret og begiver os mod nye jagtmarker. Såfremt vejret tillader det, skal vi ud med ripboat og dykke i Langelandsbæltet. Her vil der naturligvis være guider med til at sørge for det sikkerhedsmæssige.
Senere på dagen rykker vi ind på en ny strand, hvor der serveres en lækker frokost og nuppes et dyk til, hvor der skal samles muslinger i havbunden.
Sankning fra naturens skatkammer
Hjemvendt fra 2. dyk tager vi i skoven og indsamler spiselige svampe og planter mm. -et tilskud til madlavningen direkte fra naturen… bedre bliver det ikke!
Show & tell Vi kigger på de fisk, der er fanget, samt andre sjove fisk kokken har købt hjem. De bliver ordnet og der forklares og fortælles.
Madlavning
Deltagerne laver mad i hold. Vores kok Thomas Devine har råvarer, opskrifter osv. klar og man kan godt forberede sig på at få en på opleveren. Maden laves over bål i ægte nak og æd stil.
Vi har fuldt udstyret udendørskøkken til hvert hold med langbål, riste, hængegryder og hele molevitten klar, så alle kan lave mad samtidig. Dette er ikke et hvilket som helst madarrangement… det er en topprofessionel opsætning og kulinarisk oplevelse.
Det store feast
Deltagerne præsenterer deres retter og der smovses til den lyse morgen i skæret fra ulmende bål.
SØNDAG
Morgenmad. Det sidste mad-trylleri fra kokken.
Afslutning (ca kl 9)
Feedback og afrunding imens den sidste kaffetår drikkes. Fri hjemkørsel når man har lyst.
Samtidig med tilmelding skal der overføres et depositum på 500kr. Restbeløbet skal overføres senest 1. juni Se overførsels info under tilmeldingsformularen.
Du er velkommen til at kontakte mig på 20124449 eller skrive mig en mail HER, hvis du har spørgsmål.
Det er pt. ikke muligt at tilmelde sig et DIVE COOK EAT arrangement. Men send os en mail HER hvis du gerne vil på vores mailliste.
Samtidig med tilmelding skal der overføres et depositum på 500kr.
Restbeløbet skal overføres senest 1. juni.
Hvis du tilmelder dig efter 1. juni, skal det fulde beløb overføres samtidig med tilmelding
Mobilepay:
768034
Eller bank:
reg. nr. 6520
konto nr. 2692340
Skriv venligst navn og tlf. på den person der skal tilmeldes og gerne også “dyk & pløk” samt arrangements nr. eller dato, under ”meddelelse til modtager” på selve betalingen.
Du modtager først en endelig bekræftelse på din tilmelding, når din betaling er registreret.
Vi tjekker overførsler ca. 1 gang om ugen så der kan godt gå lidt tid inden du modtager bekræftelse på din betaling og plads.
Vi har et max antal deltagere vi vil tage pr arrangement og vi oplever utrolig stor interesse om disse arrangementer og kan derfor ikke garantere at der vil være pladser tilbage, hvis du venter til sidste øjeblik, med at tilmelde dig 😉
Du er velkommen til at tilmelde en anden person og få tilsendt et gavekort til vedkomne. Skriv vedkomnes info i rubrikfelterne med undtagelse af mailadressen der skal være din. Vi vil så udelukkende kontakte dig indtil gavekortet er leveret til vedkommende.