
Jacob Sandberg
Uddannet skytte, jagttegnsunderviser og skydeinstruktør
Født i 1976
Jacob har blandt meget andet været med til at etablere et af de største danske naturgenopretnings områder på privat hånd og har med stor succes opstartet, udviklet og drevet jagtvæsnet på Lidsø Gods i perioden 2000-2013.
Siden 2013 har Jacob været selvstændig med en kombination af at drive et ekstensivt jagtvæsen på Rudbjerggaard/Vindeholme Godser baseret på afholdelse af mindre mere ”naturlige” jagter og med drift af hans andet firma JAGTTEGNNU.DK der holder jagttegnskurser i hele landet.
Jacob holder også foredrag om hans eventyr i alverdens vildmarker.
Jacob er nemlig også passioneret buejæger og kombinerer gerne buejagten med længerevarende ture ind i fjerne vildmarksområder med oppakning til adskillige uger på ryggen og buen i hånden.
Dette afspejler sig også i hans jagtlige ”resultater”… Han er bla den eneste danske buejæger der har nedlagt den sky og svært tilgængelige nordamerikanske sneged med bue og pil.
Jacob har for øvrigt været vært i et af de sjoveste "Nak og æd" afsnit der er lavet… ”Nak og æd en hare på Lolland”… tjek det ud 😀
HUNT COOK EAT konceptet er noget der ligger Jacobs hjerte meget nært.. Hans grund-ide om jagt er netop at det er noget som er meget naturligt og ligger dybt i vores DNA og som er bedst og smukkest når det drives på en måde der er i nær sammenspil med naturen.
Jacobs unikke baggrund, vores terræns størrelse og vores vilje til at arbejde hårdt for at give kunden den bedst mulige oplevelse sætter os i stand til at sammenstrikke et unikt "custom" jagt arrangement der ikke er set før hverken i opsætning eller kvalitet som dette.
Vi glæder os til at kunne dele Jacobs vision med de kommende kunder 🙂

Thomas Devine
Udannet kok og ambulanceredder
Født i 1984
Thomas er bla. uddannet i Italien på en Michelin restaurant og kan lave hjemmelavet pasta i søvne med begge hænder bundet på ryggen.
Desuden har han stået i lære på Michelin restauranten Kiin Kiin og arbejdet på gourmet huset.
Efterfølgende har han været souschef på café Ketchup, Sebastopol og Tolboden og haft 2 år som køkkenchef i Østrig.
Thomas har arbejdet med folk som Lennart Petersen udlært under Gordon Ramsey London, Robert Jacobsen souschef på noma i 5 år og Mikkel Olsen, bronze vinder bocuse d’or.
Thomas har allerede lavet mad på mange jagter i Jacobs Jagtvæsen og er specialist i at trylle noget unikt og lækkert ud at vildt.
Thomas brænder for nak og æd konceptet og har sammen med Jacob gået og brygget på HUNT COOK EAT i flere år nu.
Thomas er vores "Nikolaj" og kommer til at styre hele madshowet med hård hånd, lækre indslag og hans altid gode humør 😀

Sasha Savic
Uddannet ingeniør, pilot og buejæger mm.
Født i 1978
Levemand, jæger, familie-mand, jord til bord entusiast og succesfuld selvstændig erhvervs drivende.
Sasha ledsager ofte Jacob på tur i Vildmarken og på billedet øverst på siden kan du se ham i full mountain mode 😀
Sasha er blandt meget andet en mand med unikke sociale og organisatoriske evner og vi er utrolig glade for at han i bedste Sasha-stil hjælper med utallige ting i opstartsfasen til HUNT COOK EAT ene og alene fordi han kan lide projektet og kan lide at gøre en forskel for os og for de kommende kunder og har lyst til at dele den jagtlige selvforsynende livsstil med andre.
Sasha kommer desuden til at være en fast del af instruktørteamet til arrangementerne og vil i ny og næ bidrage med specialiteter fra den Savicske husholdning, Der går bla rygter om at vi skal smage hans fantastiske hjemmebryggede øl her på det første arrangement i okt 😉
Vi er derudover så heldige at have en bred vifte af venner der er dygtige og passionerede jægere, som er engagerede i dette nye koncept og som alle kommer til at være en del af HUNT COOK EAT instruktør teamet.
Vi vil så til hvert arrangement bruge præcist de instruktører der passer bedst til de jagtformer Du som kunde har “bestilt”
Vi lægger billeder op inden så længe af de mest faste instruktører 🙂